Sari la conținut

Probleme amortizor spate Sachs Aprilia Caponord


Postări Recomandate

Baieti, ajutor ! mi-a curs mult laudatul amortizorul Sachs spate, s-a inmuiat si s-a lasat , maneta de reglaj nu mai e functionala-la 9.000 km facuti doar in afara localitatii :cheers: . Am fost la service la Romeo Duicu , un tip care chiar se pricepe-Cristi Babes, are si el Sachs pe Gas Gas, mi-a spus ca imi trebuie pistonul din capatul de jos al cilindrului (nu cel de pe tija), trebuie inlocuit (eventual si cu unul de Kayaba sau de KTM). Aveti idee unde gasesc asa ceva, aveti ceva care s-ar potrivi sau un amortizor after market/second hand ? Se gasesc greu componente Sachs. M-am interesat la United Motors, pot aduce doar amortizorul cu totul- 800 Euro !

Cred ca oricum trebuie dat jos (e posibil sa-l trimit la Miercurea Ciuc la Zoli Fazakas sa-l repare). E vreo problema , se da usor jos ? Daca imi puteti raspunde cat mai curand sa stiu ce sa fac...sigur, motocicleta merge si asa :D dar eu nu sunt genul asta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca vrei sa schimbi doar piesa (nu stiu exact despre ce e vorba) incearca eventual un mail la Hagon (sales@hagon-shocks.co.uk), raspund prompt si sint amabili. poate pot face ce ai tu nevoie dupa specificatiile tale si nu te costa o avere.

daca vrei sa schimbi amortizorul cu totul, uite aici o tabela cu intervalul de lungime admis pt. amortizoarele de la multe motociclete. ca idee, amortizoarele de pe foarte multe motociclete sint interschimbabile, prinderile sint relativ standardizate (de exemplu pe Bandit 600 se potrivesc de R6, CBR, GSXR etc). trebuie sa fii atent sa aiba acelasi tip de prindere, unele au prindere tip furca pe amortizor, altele au bucsa si furca e pe pirghia de legatura.

Mesaj completat

LE: acum m-am uitat si Caponord nu e in lista Ohlins, dar e aici un model: http://www.wpsuspension.com/service/Recomm...ionlist2008.pdf

Editat de CalinD
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...