bujia Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 E impecabila se poate vedea in bucuresti. Carte de service. ITP 2012. Crash-paduri,geam (GIVI) KIT de lant nou ,ulei schimbat MOTUL 300V ,filtru de ulei schimbat . Motivul vanzari trecerea la o categorie mai mare. A si anvelope noi fata spate.Placute noi fata spate. Motoru e din 2006 are 25000 de km fara manevre la kilometraj PRET 4000 discutabil ACCEPT ORICE TEST LA ORICE SERVICE. Mtivul schimbari, treceri la miar sau 750 bine inteles dupa ce mai strang banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Spor la vanzare ! Pune-o si tu la bursa,daca nu la bursa macar la motoare de strada ca de viteza sigur nu e si parca ai luat-o acum vreo luna ! Ai invatat atat de multe intr-o luna incat gata treci la cilindree mai mare ? Si parca d-abia luasei A-ul . Sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 am mai avut 125 inainte Mesaj completat si mi sa pus pata pe gsx-r de 750 Mesaj completat deja intr-o luna am facut 2500 de km Mesaj completat up pret discutabil Mesaj completat up 3800 urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate