Dogg Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Sunt curios daca indicatorul care afiseaza "0" este pentru afisarea treptei de viteza curenta,stie careva?Ar fi beton... Pentru mai multe info aveti direct de la sursa linkul urmator: http://www.gts2.de/galerie.htm Merita vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Corect, este un afisaj digital al treptei de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Martie 22, 2004 Autor Share Postat Martie 22, 2004 Nu prea stiu nemteste ,dar bine ca nu m-am facut de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Beton bord! Petre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 O reprezinta 0 kmh.nu exista treapta de viteza 0. doar 1 ,N, 2.3.4.5.6 si la unele 7. respectvul bord are si un shift gear,ala gri care scrie digi. noile motoare au un indicator(led) care iti arata ca esti pe roshu si trebui sa skimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Martie 25, 2004 Autor Share Postat Martie 25, 2004 Tremelo cred ca Leo are dreptate,uite ,cred ca este indicator de gear si zero reprezinta Neutral ,dupa impartirea ledurilor iti dai seama ca nu are cum sa afiseze N la numai 7 digit leds,sau mai ales kilometrajul.Uita-te la primul thread ,la linkul dat de mine si mai da-ne o parere. untitled.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 nu m-a uitasem pe link.ciudat dar adevarat ,0=neutral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Vio, nota 2 cu indulgenta ptr tine azi, ptr derutarea unui viitor motorist , paraseste sala si te astept data viitoare cu temele facute PS: kiar si eu stiam ce e ala dar am tacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Martie 26, 2004 Autor Share Postat Martie 26, 2004 Vio, nota 2 cu indulgenta ptr tine azi, ptr derutarea unui viitor motorist , paraseste sala si te astept data viitoare cu temele facute PS: kiar si eu stiam ce e ala dar am tacut Bravo coxane si m-ai fi lasat sa mor prost no ?Noroc cu Leo ,om de nadejde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 10, 2004 Autor Share Postat Aprilie 10, 2004 IN cadrul aceluiasi topic postez ce am gasit azi pentru a va multumi POPONEATZA Poza de jos este unul din cele vreo 20 de exemple de pe linkul urmator: http://perso.wanadoo.fr/blg-sellerie.moto/...otos.tuning.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate