flysebi Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Ma intorceam acum cateva minute din Bucuresti, cu scuterul.La baza pasarelei de la intrarea in Bragadiru, aproximativ vis-a vis de Rompetrol vad masini de politie, si cateva motociclete stranse...Opresc si intreb ce s-a intamplat. Un motociclist imi spune ca, un dorel cu o macara, mi-l si arata(era una model vechi parca blindata) a intors fara sa se asigure, iar motociclistul(era calare pe un cbr parca) a intrat in el.Factorul viteza a fost prezent...insa cred ca si la viteze mici te-ai fi facut zob la ce namila era acea macara. Din pacate, motociclistul se afla intr-o stare nu prea buna speram totusi sa isi revina ps. Nu cunosc pe nimeni din poveste, dar, pana la urma toti avem 2 roti si trebuie sa ne ajutam intre noi. Daca cineva stie mai multe, rog sa posteze in continuare A se sterge de aici, m-am grabit sa postez si imi cer scuze..am postat topicul la rubrica accidente Editat Iunie 28, 2010 de flysebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 A venit un coleg de munca si mi-a zis si el de accident si cica din pacate rider-ul n-ar mai fi printre noi Trist ... asteptam totusi o confirmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 inca mai este printre noi dar in stare destul de grava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate