Mario MT 03 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Eu inca astept poza cu soseta ... nu s-a incarcat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Iulie 7, 2010 Autor Share Postat Iulie 7, 2010 Eu inca astept poza cu soseta ... nu s-a incarcat . da, nu stiu cum de s-a sters singura de la sine....e ceva ciudat aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Cateva ore pe motocicleta + schimbator dur + pasager + alte cateva chestii mai minore = un picior distrus - nah glumesc, m-am descaltat sa-mi dezmortesc piciorul , amortise un pic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Primul meu drum serios a fost pe Cheia, cu un grup cu masini. Baieti finuti, au mers in acelasi ritm cu mine, gen melc. Doar ca intr-o curba de dreapta m-am speriat pentru ca mi s-a parut ca intru prea tare si n-am aplecat-o suficient. Evident, am iesit pe sensul opus, m-am ridicat si am franat pana am ajuns pe nisip. In afara de sperietura n-am avut nimic. Dupa care am inceput sa ies cu doi prieteni prin oras, sa ma familiarizez cu mobra, apoi pe campuri sa inteleg care-i treaba cu aderenta, iesiri solitare de sute de kilometri si tot asa. Dupa vreo juma de an si vreo 10.000km reuseam sa dau cu scaritele in asfalt cu un DR 350. Practice, practice, practice. Asta e singurul sfat pe care ti-l poate da cineva. bai, cum se face ca tocmai cand am plictiseala a mai mariii, imi sar in ochi textele tale, probabil datorita avatarului ... sa nu mi-o iei in mmnume de rau ! ... 10 mii de km ... juma de an ... dr 350 ... scarite in asfalt ?! asta e ca treaba aia cu mersul bucuresti - brasov CONSTANT cu 90 la ora :-| (stie el) serios acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate