stulewa Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 stie cineva ceva de cursa din data de 9 iulie??? e in calendar dar informatii ioc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 (editat) stie cineva ceva de cursa din data de 9 iulie??? e in calendar dar informatii ioc... Am primit informația, că se va ține... Editat Iulie 5, 2010 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 6, 2010 Autor Share Postat Iulie 6, 2010 dap, dupa ceva sapaturi am primit asta pe mail: 16.Reg.si_prog.E.ZARNESTI.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 dap, dupa ceva sapaturi am primit asta pe mail: ceva filmari de la cursa si mai vin cu filmulete de pe camera de pe casca daca tot nu aveam bani de dat pe cursa macar am spus sa fac ceva filmulete frumusele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate