Lutzifer Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) Toata iesire o gasiti la mine pe BLOG! Si Pozele pe PICASA! Am fost pe Valea Cladovei de Sambata 3.iulie.2010 de pe la ora 13:30 am plecat din Arad. Intalnirea a fost la Billa, unde s-au facut cumparaturile pentru ceaun , “beutura” pentru cine o baut si asa mai departe… La ora 2 si ceva am fost la locul de campare pe Valea Cladovei … Am fost vreo 15 pers. PART 1 Dupa ce am ajuns , ne-am apucat de despachetat de pe motoare , la facut cortul , stransul lemnelor , bagatul la rece (in parau) a sucului (altii berea si alte bauturi ) … Chiar cand sa ne apucam de aprins focul pentru a pregati ceaunul , incepe o ploaie pe neasteptate si pe neanuntate care ne-a cam incurcat. Mai putin pe fete care au curatat ceapa si cartofii pe ploaie torentiala … n-au avut nici o treaba. Dupa cateva minute bune de ploaie s-a domolit si am reusit intr-un final sa aprindem focul cu lemne ude (care cu 30 min in urma erau uscate). S-a pus ceapa si ardeii in putin ulei , s-au lasat cateva zeci de minute … pe scurt s-a preparat la ceaun vreo 4 ore un GulaÂş (gulyas) foarte , foarte reusit si bun. Pe cand sa ne punem sa mancam din minunata mancare , dupa ce am asteptat atatea ore infometati , a inceput din nou ploaia … eu mi-am luat rapid intr-o farfurie putin si m-am bagat in cort … numa bine dupa vreo 10 min s-a oprit ploaia si am putut merge dupa inca o portie intre timp au mai venit unii, altii in vizita asa scurt si au plecat , n-au ramas peste noapte. A fost o nopate calduroasa , fara ploaie. Pe la ora 1:30 m-am bagat in cort sa ma culc , dar nu am putut , a fost cald , nici nu am avut somn , era si galagie … toate la un loc nu m-au lasat sa dorm. Asa ca pe la 3 si ceva am mai iesit la foc cu cei care mai erau p`afara. Am stat pana pe la 4 – 4:30 si m-am dus din nou in cort … atunci am reusit sa adorm. Am sperat ca dimineata sa nu fie soare , sa pot dormit mai mult. Nu a fost sa fie , pe la 9 jumate deja era o caldura in cort de numa… asa ca a trebui sa ies. Pe la ora 14:00 am plecat eu cu Atti si Moni spre casa … restu au mai ramas. A fost o iesire frumoasa , reusita … la cat mai multe! Restu vedeti in slide. PART 2 Editat Iulie 4, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 tare Transalpul cu busteanu' si cu focu ala de tabara ati lasat padurea fara uscaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 5, 2010 Autor Share Postat Iulie 5, 2010 tare Transalpul cu busteanu' si cu focu ala de tabara ati lasat padurea fara uscaturi Da , tare! Ii nebun omu Lemnele alea erau deja stranse de cineva ... numa ca la vreo 200 m de unde am campat noi. Asa ca a trebuit sa le ducem pe toate de acolo mai aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 bai cum e ceaunu' ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate