victorash00 Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Este timpul sa completez uleiul pentru amestec la motoreta mea... asadar...ce folositi/recomandati ? de unde cumparati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 In primul rand nu stiu de unde esti Foloseste un ulei semi sau sintetic(niciodata mineral),eu la scuter cumparam numai ulei motul expert sau power 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorash00 Postat Iulie 6, 2010 Autor Share Postat Iulie 6, 2010 In primul rand nu stiu de unde estiFoloseste un ulei semi sau sintetic(niciodata mineral),eu la scuter cumparam numai ulei motul expert sau power 2t mersi de informatie... sunt din bucuresti/berceni o sa scormonesc sa editez profilul ala poate imi apare si mie inca odata mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Atunci o sa gasesti ulei la atvrom sau la mymoto...motul e mai scump dar e mai bun Si nu uita cumpara un ulei semisintetic dar e de preferat sintetic(depinde cat iti permiti sa dai pe un bidon de ulei) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorash00 Postat Iulie 7, 2010 Autor Share Postat Iulie 7, 2010 am comandat pana la urma motorex cross power 2T full sintetic - 68 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 am comandat pana la urma motorex cross power 2T full sintetic - 68 lei Mai bine puneai motul 710. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate