Razorbladed Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 r6 le asta nou este cea mai superba motocicleta de pana acum. mai ales culoarea neagra e bestiala. poate voi ajunge si eu odata sa calaresc una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 r6 le asta nou este cea mai superba motocicleta de pana acum. mai ales culoarea neagra e bestiala. poate voi ajunge si eu odata sa calaresc una. Intr-adevar este superba dar poate mult prea criminala...Cum scria cineva mai sus, supersportul si Romania nu fac o echipa buna, astazi 2 decese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Intr-adevar este superba dar poate mult prea criminala...Cum scria cineva mai sus, supersportul si Romania nu fac o echipa buna, astazi 2 decese... True ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 s-o stapanesti sanatos dupa parerea mea cea mai reusita moto la design si la performante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate