amatoru Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Daca tot se anunta ca iese si soarele in sfarsit pe firmament ,am zis sa sarbatorim acest lucru si am comis-o ,ne-am distrat pe malul baltii , pe cinste ,intr-un cadru natural deosebit ;cu aceasta ocazie multumim prietenilor din Constanta ,Braila ,Galati si nu numai pentru participare .Respect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) a iesit super ....multumim de ospitalitate o descriere scurta...gartare, balaceala in garla , berea la 1,5 lei halba adica moca ciorba de peste facuta la mama ei de m-am saturat de peste , atmosfera super ,ati fost la inaltime bravo Editat Iulie 20, 2010 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Da, a fost OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeoH-D Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 a fost beton multzumim SEAWOLVES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 a iesit super ....multumim de ospitalitate o descriere scurta...gartare, balaceala in garla , berea la 1,5 lei halba adica moca ciorba de peste facuta la mama ei de m-am saturat de peste , atmosfera super ,ati fost la inaltime bravo salutare, da a fost super.florine ai uitat de stafeta de bere:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 da ma da daca voi aveti sorbu mare cum sa nu castigati....carnatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate