AlexItalia Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Mi am cumparat recent un Honda cr 250 r 2t din 2004 si sincer m-am saturat sa in 5 zile sa ma dau prin drumuri de sat.... As dori sa aflu informatii despre circuite si sa mai fac cunostinta cu baieti care au motoare de cross (nu enduro) . Precizez ca sunt din bihor dar m-as deplase linistit si 200 km daca sunt circuite sau chestii care merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Eu ma dau pe Circuitul de Motocross de la Tg-Jiu ( In acest oras locuiesc ) Dar este circuit si la Timisoara, oras care este mai aproape de tine Oricum, daca vrei sa faci o vizita pe la Tg-Jiu, da`mi un PM ) PS: Poti sa te bagi in Campionat la "amatori" si o sa ai unde sa iti faci prieteni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexItalia Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 Eu ma dau pe Circuitul de Motocross de la Tg-Jiu ( In acest oras locuiesc ) Dar este circuit si la Timisoara, oras care este mai aproape de tine Oricum, daca vrei sa faci o vizita pe la Tg-Jiu, da`mi un PM ) PS: Poti sa te bagi in Campionat la "amatori" si o sa ai unde sa iti faci prieteni ) Mi ar placea foarte mult...o sa incep sa merg la timisoara sa incepem acolo sa vedem cum sta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Ok, daca o sa vrei sa vii pe aici sa facem un mic "concurs" te astept Azi am fost la antrenamente 17 insi, si a iesit ceva destul de interesant timp de 4 ore cat ne dam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate