FLavius Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 salut, mi-am luat in urma cu ceva timp un Piaggio Nrg de 49cc din 1999,scuterul e delimitat,fuge 95,cine imi da niste sfaturi in leg cu tunarea lui? ce piese sa-i pun sa fuga mai tare? sa umblu la centrifuga? la evacuare? ( ca la motor nu ma bag oricum ) astept sfaturi asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Si nu iti ajunge 95 km/h din un motor de 49 cmc?iti dai seama ca ii fortat la maxim,daca iti bagi mana numa il distrugi,vinde-l si ia unu mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLavius Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 ....alte pareri??? mai dati-va cu parerea trebuie sa fie cineva care se pricepe la asa ceva ....... eu unu nu-mi pierd speranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) Salut. Am avut si eu un MC2 exact ca al tau.. Al meu ajungea la 120-130. Din cate am inteles, NRG'ul este cel mai tunabil pt ca are biela lunga rau.... Eu zic sa iti iei un variator, ambreaj, rulini ceva mai mari, rapoarte lungi si poti incerca si o evacuare... o sa ajunga la 110 sigur... Motorul corsa nu iti da niciodata viteza multa. Iti da copie... Daca nu ai copie, degeaba ai NRG... Parerea mea este sa ii pui si un motor, un kit de carburatie si un filtru... O sa fie OZN dupa aia.. Credema.. Succes Editat August 3, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLavius Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 rulini? rapoarte lungi? corsa? copie? .... nu am mai auzit de termenii astia, si din cate stiu eu astea nu au abreaj au cuplaj si ii centrifugal,eventual role la centrifuga si un filtru sport , fi mai explicit in leg cu termeni astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLavius Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 come on guys ..... raspunde-ti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate