megamotoreta Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 120-70-12. cauciuc nou e 130 ron,iar sh vreo 40-50 ....ati luat vreodata sh? aveti siguranta cu el? nu prea m-as incumeta,dar nici cu banii nu stau prea bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny72 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 de cind ma stiu NUMAI SH am pus pe moto da nu piele si marci cunoscute acum fiecare cum doreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 poti sa cumperi sh fara nici o problema DAR sa verifici anul de fabricatie(la mine cauciucul pe fata e cel montat din fabrica 1998) si sa aiba profilul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 sustin ideea, pune sh . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 eu sustin ideea de a-ti cumpara anvelope noi. din foarte multe motive, pe care cei care iti recomanda sh, pur si simplu ...cred ca le ignora.. cauciucul (prorpiu-zis) are o durata de viata fixa. o anvelopa mai veche de 5 ani, chiar daca e nerulata trebuie aruncata... dar acum in fine, fiecare cu ...studiile lui.. gasesti anvelopa la noi. daca zici ca nu stai bine cu banii, eu ti-o las la 100 de lei. ce spui? ne gasesti aici: http://lifan.com.ro/contact.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 in final am cumparat o anvelopa, noua din 2009. gasisem si la F-B dar era fabricata in 2007!!! si mult mai scumpa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate