andrei2j Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Salut,am sa fiu in Constanta ptr o saptamina si as vrea sa inchiriez un scooter 50cc.Daca stiti vreo firma sau persoana privata... Ma puteti contacta pe mess : alcott@ymail.com p.s. Posesor de scooter dar nu in tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 (editat) Si eu mi-as dori sa inchiriez un scuter 50 cc, netunat, in stare buna. Nu sun sunt pustan asa ca vreau doar sa ma plimb, nu fac curse, nu fac figuri cu el, nu forjez, sunt un tip meticulos si in general foarte atent cu lucrurile. Totusi... nu am auzit nici o firma sa inchirieze sutere Editat August 15, 2010 de Marinaru68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 pe litoral se inchiriaza din ce am vazut eu se inchiria un scuter chinezesc cu 3lei/km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 pe litoral se inchiriaza din ce am vazut eu se inchiria un scuter chinezesc cu 3lei/km cred ca glumesti poate 3lei/ora ... cu taxiul e intre 1 - 1,5 lei/km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 3 lei pe km crede-ma! iar taxiul la mare sare de 3 lei din cate stiu eu si e mai scump de inchiriat un scuter decat sa mergi cu taxiul cu scuterul mergi tu, se mai strica etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate