jymmy5 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 (editat) Ma intereseaza si pe mine ceva date tehnice despre acest motor. sunt chiar incepator si nu stiu la ce trebuie sa ma uit. nu stiu cat de fiabile sunt. Poate sa ma ajute cineva si pe mine sa stiu ce imi cumpar? pls Editat August 7, 2006 de jymmy5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 (editat) nush nimik despre cagiva .... am mers pe 1 la poligon in giulesti .. cam atat Editat August 7, 2006 de B77RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymmy5 Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 am gasit una de 125 dar nu stiu mai nimic despre motorul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Uite aici niste date,sper sati fie de folos: General information Model: Cagiva W8 Year: 1998 Category: Enduro / offroad Rating: 69.2 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Engine and transmission Displacement: 125.00 ccm (7.63 cubic inches) Engine type: Single cylinder Stroke: 2 Power: 15.00 HP (10.9 kW)) @ 9500 RPM Torque: 17.00 Nm (1.7 kgf-m or 12.5 ft.lbs) @ 9200 RPM Cooling system: Air Gearbox: 6-speed Transmission type final drive: Chain Physical measures Dry weight: 115.0 kg (253.5 pounds) Seat height: 870 mm (34.3 inches) If adjustable, lowest setting. Chassis and dimensions Front brakes: Single disc Rear brakes: Single disc Speed and acceleration Power/weight ratio: 0.1304 HP/kg Other specifications Further information Parts and accessories Check out parts and accessories from our partners. Ask questions Join the 98 Cagiva W8 discussion group Insurance, loans, tests Search the web for dealers, loan and insurance costs, tests, customizing, etc. Related bikes List related bikes for comparison of specs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymmy5 Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 ma poti ajuta poate si cu niste date despre un kawasaki kmx tot de 125. care sa il aleg. e bine sau e rau ca nu are racire pe lichid? si cam cum e cu schimbul de consumabile la ele ulei etc. amandoua sunt la acelasi pret. unul e din 97 (kawasaki) dar momentan am inteles ca trebuie sa schimbe un pinion in cutia de viteze, iar celalalt din 99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Jymmy uite,ai aici datele si la KMX: General information Model: Kawasaki KMX 125 Year: 1997 Category: Enduro / offroad Rating: 72.3 out of 100. Engine and transmission Displacement: 125.00 ccm (7.63 cubic inches) Engine type: Single cylinder Stroke: 2 Power: 15.00 HP (10.9 kW)) @ 8500 RPM Torque: 13.00 Nm (1.3 kgf-m or 9.6 ft.lbs) @ 6600 RPM Cooling system: Liquid Gearbox: 5-speed Transmission type final drive: Chain More details Consult a Kawasaki repair manual. Physical measures Dry weight: 96.0 kg (211.6 pounds) Seat height: 865 mm (34.1 inches) If adjustable, lowest setting. Chassis and dimensions Front brakes: Single disc Rear brakes: Single disc Speed and acceleration Power/weight ratio: 0.1563 HP/kg Daca as fi in locul tau mai degraba as alege kawasakiul pentru ca gasesti piese,si e un model mai cunoscut.Ai putea specifica pretul celor doua motociclete?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymmy5 Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 1500 euro fiecare dar dupa cum am spus la kawasaki trebuie sa schimbe pinionul de la viteza a 4-a e asta vreo problema care sa ma urmareasca in timp. se mai poate strica repede ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 sincer,habar nam,dar nu cred.Oricum alegerea este a ta.Dupa mine Cagiva arata mai bine.Taicamio are o cagiva T4 350 E(4 timpi)si nu a avut niciunfel de probleme,motocicleta fiind din 1990. aaaa si inca ceva.Uitate si la cati km au fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymmy5 Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 cagiva are 24000 iar kawasaki are 35000 am foto cu ele daca vrei iti trimit pa mail sa le vezi poate iti dai o parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 pai deja ii clar raspunsul.ALEGE CAGIVA.Trimitemi pe messenger pozele.ai adresa mea jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 alege kawa e mult mai buna ca o europeana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate