licuriciul Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Salutare ! Sa va spun si eu ce am in gand: Obiectiv: sa am parte de o aventura pe 2 roti si sa aflu daca sunt facut pt asta sau ba. vreau sa vad o alta lume, alte culturi Unde: undeva in est sau sud (ASIA), unde nu am mai fost (nicidecum vest ca stiu ce este pe acolo) Cand: septembrie sau octombrie Cat timp: 2 saptamani (max 3 daca imi accepta fara plata) Ingrediente: - multa sete de aventura - eu si bondarul meu (VStrom 650) - invitati (lista este deschisa) Pana acum am 3 variante: 1. Turul Marii Negre (cu Ianachim daca se mai tine, daca e loc, daca ne vom intalni la o tura, ): Romania, Moldova, Ucraina, Rusia, Georgia, Turcia, Bulgaria, Romania 2. Aiurea in sud: Romania, Bulgaria, Turcia, Siria, Iordania ? 3. ce idei aveti voi din experienta voastra ar fi ok pt 2 - 3 saptamani Ideea este ca vreau sa vad o alta lume, camile, turbane, piramide ( )) ) si vreau sa o fac pe 2 roti. Deci, cum ajutati cauza ? Mesaj completat Salutare, Update: din cele 3 variante a ramas ce de a doua: Siria & Iordania. Stiu ca in Iordania a mai plecat cineva pt ca cei de la ambasada mi-au zis ca au dat o viza unui motocilcist saptamana trecuta. Acum imi pregatesc motorul. Vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate