kawasakimann Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 daca are cineva nevoie de o aprindere completa MALOSSI MHR cu rotor intern galbena , am eu una am luato noua de pe scooter center dar nu mai trebuie ca nu mai am timp de scuter. aprinderea este completa pt competitie motor minarelli (aerox sr malagutti f12 15 ,etc) pt necunoscatori este cea mai importanta piesa la un scuter modificat ,ridica turatia pana la 22000 rpm, nu are volanta aceeA cu magneti aceasta ajutando sa urce f repede in turatii,si scanteea fiind de 4 ori mai puternica si constanta. se poate regla avansul la ea pt demaraj mai puternic sau viteza mai mare dupa plecarea de pe loc. intrun cuvant TURBEAZA SCUTERULLLLLL. cunoscatorii stiu. ex:youtube TASTATI " aerox buzau " si vedeti cum facea scuteru cand am pus aprinderea prima data tel 0727881292 sau maniac_biker_46* POZE AICI : /index.php?showtopic=550460 Mesaj completat daca are cineva nevoie de o aprindere completa MALOSSI MHR cu rotor intern galbena , am eu unaam luato noua de pe scooter center dar nu mai trebuie ca nu mai am timp de scuter. aprinderea este completa pt competitie motor minarelli (aerox sr malagutti f12 15 ,etc) pt necunoscatori este cea mai importanta piesa la un scuter modificat ,ridica turatia pana la 22000 rpm, nu are volanta aceeA cu magneti aceasta ajutando sa urce f repede in turatii,si scanteea fiind de 4 ori mai puternica si constanta. se poate regla avansul la ea pt demaraj mai puternic sau viteza mai mare dupa plecarea de pe loc. intrun cuvant TURBEAZA SCUTERULLLLLL. cunoscatorii stiu. ex:youtube TASTATI " aerox buzau " si vedeti cum facea scuteru cand am pus aprinderea prima data tel 0727881292 sau maniac_biker_46* POZE AICI : /index.php?showtopic=550460 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate