almostcyborg Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Va salut ! facem o mica excursie in delta dunarii, la sulina, venim cu microbuzul de la cluj, rugamintea mea la voi e sa ma ajutați să-l cazez(pe microbuz) la cineva dintre voi, la curte, vreo 4 zile, vin cu tuică in semn de recunostiintă. Noi ajungem joi dimineata in tulcea. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o cazare la motocicleta pentru acest weekend? Va multumesc anticipat! Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o cazare la motocicleta pentru acest weekend? Va multumesc anticipat! Florin Ti-am scris pe privat dar ai casuta blocata . Te pot ajuta eu cu cazarea moto, Silviu 0745138717 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 poti sa lasi masina linistit in parcare, la port. e o parcare amenajata, daca nu lasi lucruri de valoare in masina eu zic ca e safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate