maddok Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Salut, Am o motocicleta suzuki GSX 600 F din 1999 si as vrea sa ii pun un topcase in spate (inca nu am topcase) dar nu am suport pentru el ... Exista cineva pe aici care stie sa "fabrice" unul ? Nu ma intereseaza sa arate in vreun fel anume, dar ma intereseaza sa fie rezistent si sa nu il dea jos vantul .... P.S. caut si topcase daca stiti vreunul de vanzare.... Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Salut, Am o motocicleta suzuki GSX 600 F din 1999 si as vrea sa ii pun un topcase in spate (inca nu am topcase) dar nu am suport pentru el ... Exista cineva pe aici care stie sa "fabrice" unul ? Nu ma intereseaza sa arate in vreun fel anume, dar ma intereseaza sa fie rezistent si sa nu il dea jos vantul .... P.S. caut si topcase daca stiti vreunul de vanzare.... Multumesc, iti facem noi suportul ,vino cu motorul si ideile tale si impreuna o scoatem la capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stress. Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 iti facem noi suportul ,vino cu motorul si ideile tale si impreuna o scoatem la capat salut! am si eu un gsx-f din 90 si am o scarita rupa crezi ca se mai paote repara? si un pret eventual, si m-ar interesa si un suport de topcase sau side case, inca nu m-am hotarat. o zi buna;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate