Gogule Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 sa incep cu inceputul ....ca tot omul care detine o motocicleta carenata(mai bine fara ) am nevoie de plastifix sa repar carenele.... se gaseste acest 'plastifix' prin 'minunata' noastra romanica?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 lasa gunoiu' ala si cumpara-ti fibra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat August 20, 2010 Autor Share Postat August 20, 2010 eu consider fibra o tiganeala......am mai facut reparatii cu biosonite, si a tinut, nu s-a rupt/crapat, etc. dar vreau sa incerc si plastifix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 nu e o tiganeala deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 eu repar spoilere si ocazional si carene la motociclete cu MACROPLEXX 5020 METHACRYLATE tubul de 400 ml il cumpar cu 100 ron(pe sub mana) de la un tip ce lucreaza la niste italieni care imbina elemente de fibra de carbon cu aceasta solutie garantat nu se mai rupe de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate