Horia_18 Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 De curand mi-am cumparat o tula 200 intr-o stare care avea nevoie de reparatii, dar am ajuns la partea electrica si acum am o problema. Nu aveti cumva schema electrica o motocicletei? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 De curand mi-am cumparat o tula 200 intr-o stare care avea nevoie de reparatii, dar am ajuns la partea electrica si acum am o problema. Nu aveti cumva schema electrica o motocicletei? Multumesc anticipat /index.php?...c=27720&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_18 Postat August 13, 2006 Autor Share Postat August 13, 2006 Multumesc f mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_18 Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 Mai am inca o problem! Nu ma prea descurc numai cu schema si as avea nevoie si de explicatia schemei daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 ce nu intelegi? ai un dinam , un releu de excitatie, o baterie , trei becuri , o bobina de inductie , un contact, si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_18 Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 k mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate