world_wonderer Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Am fost 4 motoare (honda ntv650, suzuki xf650 freewind si doua virago 250) si o masina pe traseul de pe harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Frumos! Data viitoare sper sa va insotesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 bravo tie nu pierzi timpul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 multumesc Vali... timp nu am asa de mult incat sa-l pierd. am uitat sa scriu ca pozele sunt facute de scrissti, eu doar am uploadat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 mai conteaza cine a facut pozele... as merge si eu acolo. vb serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate