radujupi Postat Martie 30, 2004 Share Postat Martie 30, 2004 a mai vopsit careva motorul in negru termo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 30, 2004 Share Postat Martie 30, 2004 spune-mi cum rezista vopseaua, pentru ca mie mi s-a cam cojit cea originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Martie 30, 2004 Autor Share Postat Martie 30, 2004 aici e dupa ce l-am dat jos de pe cadru pt curatire. rezista cam un an fara probleme apoi mai trebuie corectat normal si corect ar fi sa sablezi metalul si apoi vopsirea. dar a mers si fara cert este ca la + 35 grade afara asa negru se raceste mai repede decat altul lasat asa cum l-a facut fabrica adaug: este vopsea spray negru termo pana la 600 grade. rezista si la benzina si la ulei 150000 un tub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Martie 30, 2004 Autor Share Postat Martie 30, 2004 este vopsea speciala pentru grill si sobe si alte chestii hot pana la 600 grade. pe vremea lui Ceasca vopseam cu titan negru. asa se numea vopseaua aia. asta era in 1987 can benzina era la cota! nu am pus poza pt lauda sau pt altceva, ci pentru cei care se intreaba daca se poate. SE POATE! bec! ai motor? de care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 30, 2004 Share Postat Martie 30, 2004 aici e dupa ce l-am dat jos de pe cadru pt curatire.rezista cam un an fara probleme apoi mai trebuie corectat normal si corect ar fi sa sablezi metalul si apoi vopsirea. dar a mers si fara cert este ca la + 35 grade afara asa negru se raceste mai repede decat altul lasat asa cum l-a facut fabrica adaug: este vopsea spray negru termo pana la 600 grade. rezista si la benzina si la ulei 150000 un tub unde ai gasit???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Martie 30, 2004 Autor Share Postat Martie 30, 2004 se gaseste la orice magazin cu vopsele sau la mag cu piese auto si spray-uri de tot felul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate