Duz Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 - Spre nord! - Unde? - Spre nord... - Pai unde spre nord? - Nu stiu exact... Si exact asta a fost tot planul meu elaborat de vacanta. Sa nu stiu unde merg. Doua saptamani de umlat prin tara. Fara o tinta exacta, fara sa stiu unde o sa dorm, unde o sa mananc. Cu alte cuvinte aiurea. Povestea intreaga si ceva mai multe poze le gasiti aici Mesaj completat Din pacate nu mai pot pune poze acu... Dar cred ca le puteti vedea pe toate pe blog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Fain, Frumoase locuri si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 Fain, Frumoase locuri si poze Multam!!! Cand am trecut prin Cluj ma gandeam cum sa fac sa dau de tine... dar cum nu avam nici un accesoriu computerizat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 superba tura...frumos povestit...cand ajungi prin Sibiu da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Foarte frumoasa iesirea. Felicitari ! Respect pentru blog-ul pe care l-ai "construit" Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Multam!!! Cand am trecut prin Cluj ma gandeam cum sa fac sa dau de tine... dar cum nu avam nici un accesoriu computerizat... Aha , dar din Cluj pana la Arad mai este ceva Poate cu alta ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 superba tura...frumos povestit...cand ajungi prin Sibiu da un semn Multumesc!!! Pai cand o sa ajung pe acolo sa cred ca am sa profit de invitatia ta si am sa dau un semn... )) Mesaj completat Foarte frumoasa iesirea. Felicitari ! Respect pentru blog-ul pe care l-ai "construit" Andrei Multam! Multam! Ma bucur tare mult ca iti place!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratyo Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Superb Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate