Lancelot Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Drumul a meritat, a fost o plimbare reuÂşită, deÂşi sămbătă a burnițat Âşi drumul forestier era pe alocuri umed Âşi noroios, până la urmă l'am dovedit. Vremea a fost schimbătoare, sâmbătă a burnițat Âşi a fost o zi mohorâtă, dar duminecă a dat soarele, a fost frumos Âşi cald. Noaptea a fost deosebit de rece dar ne'am incălizit la foc de tabără cu ceva țuică, vodcă, rom, vin Âşi bere. http://picasaweb.google.com/10058508770193...Padina45092010# Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 F faine locuri, acu ma uitam pe googu unde e Padina (Busteni), seamana cu Padis-ul nostru din Apuseni Vad ca l-ati avut si pe Wader cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2010 Autor Share Postat Septembrie 7, 2010 (editat) "Wader" eram eu Editat Septembrie 7, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 "Wader" eram eu Da, trebuia sa-mi dau seama din descrierea din avatar, cavalere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kretz Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 E un drum frumos pana la Padina, mai ales pentru amatorii de offroad ... Pacat ca vremea nu a fost prea buna in perioada festivalului. Eu am fost miercuri si joi si a fost mai mult innorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate