Bikerz Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 (editat) Ce parere aveti despre motorul meu: Kawasaki KX250, model 2005, serie limitata ( Cei de la Team Green mi-au zis ca sunt doar 5 astfel de modele modificate special pentru riderii de FreeStyle ) Pozele fac cat o mie de cuvinte Editat August 18, 2006 de Bikerz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 super tare motocicleta si in general tot ce tine de freestyle, bafta cu motocicleta si ti-as ura multi km fara probleme dar cred ca ai prefera sa auzi multe sarituri fara probleme si reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Sa ai bafta de ea si la cat mai multe sarituri reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate