eugen1 Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Salut, stie cineve ce valuare are dr-ul? Pe la sfirsitul lui octombrie sper sa fac o mica calotorie pina in tara pe motor dupa care sa-l vind si sa ma intorc la belfast cu avionul. E in conditie buna cu 44000km si inainte de plecare va avea cauciucuri, lant, pinioane, placute frina, rulmenti, ulei, filtre noi. Stie cineva cam ce valuare are ca sa stiu cit sa cer? Daca e cineva interesat da-mi un mesaj la eugenbaban1@yahoo.co.uk Vreau sa precizez ca nu e vorba de facut bani, daca-mi scot cit am dat pe el si ceva din cheluielile de calatorie sint multumit. Motorul de fapt a fost importat din Italia deci farul bate spre dreapta si arata viteza in kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Eu am avut unul impecabil si l-am vandut undeva pe la 1800 Euro cu leasing pe 1 an. O idee mai ampla poti sa-ti faci pe BIKESHOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate