Sari la conținut

Kawasaki GPZ 1000 Ninja

Postări Recomandate

Aveti idee cam care ar trebui sa fie consumul? mediu sau separat oras/afara?

Cam cat este normal sa se duca in vit 1 blana? 80?100? Are cineva ideea cat ma costa un vas de expansiune in general?

Astept sfaturile voastre:D

Ride safe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am de gand sa-i scot carene, aparatori roti, jenti si sa le vopsesc. Poate sa-mi confirme cineva ca pe fibra iese culoare metalizata? Si cu ce vopsea ar trebui sa vopsesc jentile si toba? Toba mentionez ca este dintr-un material de cacao, nu e nichelata sau ceva de genul asta. Stiu ca pentru toba trebuie sa folosesc vopsea care sa suporte temp peste 200grade dar nu stiu unde sa caut si ce culoare....aveti vreo idee?

Link spre comentariu

Mda.. pai .. deci.... pe fibra de sticla iese oricee vopsea.. in special cea metalizata.. iti spun caci eu si alti amici de ai mei turnam piese in fibra de sticla...

Vopseaua.. sincer nu stiu ce sa-ti zic.. exista la policolor o vopsea de 2 elementi.. care o prepara in cateva minute si este utilizabila 24 de ore.. dupa care.. adio...

Cica nu o ataca aproape nimic...

Cat despre vopseaua de toba.. intreaba tot la ei.. tre sa fie o vopsea cauciucata... care nu devine casanta la temp.. si deci se dilata o data cu toba.. deci nu crapa...

Succes!!!!!!!!!

Link spre comentariu

:( 10nx,

pana la urma Toba o voi distruge, voi scoate sitele si le voi baga la roluit intr-o noua invelitoare.....lucioasa si nichelata care nu are nevoie de vopsea. Gentile o sa le dau cu vopsea normala si carenele pana la urma nu cred ca voi lua vopsea de la Policolor ca nu prea am incredere in vopselele romanesti....o sa incerc ceva strain...oricum nu cred ca mai mult de 500 de grame foloseste...

IMI TREBUIE UN SEMERING de cutie de viteze de Kawasaki, stie careva? Vinde cineva? Si inca o chestie dc tot suntem pe subiect: unde stiti o tapiterie misto in Bucuresti unde sa-mi fac shaua? Shaua e din doua bucati si vreau s-o imbrac in piele frumos....

Link spre comentariu

Mai eu am dat un exemplu... vezi ca pe la anumite magazine gasesti o vopsea din Anglia care am auzit ca e super... nu mai stiu exact cum se numeste... e super dar si banii pe masura... cat despre vopselele de la Policolor.. sa sti ca alea din 2 elementi se si exporta.... am inteles ca au cumparat reteta de.. (nu stiu unde) si acum o vand in UE... :)

Hmm semering..... da un telef la nemti.. acolo au sigur.... :) :( :)

cat despre tapitzerie.. nu stiu....

Link spre comentariu