EtimoN Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Am un dna de 50 si iam facut 1300 km rodaj si are limitator in teava in transmisie si carburator !cine cunoaste sau poate sa imi dea un sfat ! din teava de esapament pleaca o tzeava mai subtire intrun filtru mic de aer care duce spre motor! la multe dna-uri am vazut tzeava aia taiata ! daca o tai ce se intampla? ASTEPT UN RASPUNS ! MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 toate modele piaggio dupa 2000 au limitator la transmisie si pe toba...dute la un service autorizat si delimiteaza-l ca risti sa til faca praf vreu`n nea`Gica spun asta ca am avut o vespa 2003 si a delimtat-o in fata mea....(la service piaggo autorizat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Mergi la un service autorizat nu fa de capul tau nimic,ca poate tai ce nu trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate