*adytza* Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Problema e ca patineaza cand ii dau maxim cat poate el,70 si nitel asa.Si atunci incepe se se smuceasca.Mi-a dat cineva marimea care ar trebuii sa il aibe arcul acela necomprimat,daca e mai mic decat dimensiunea aia de acolo ar fi,dar vreau mai multe pareri,mai ales ca acum mi-am luat si kit mai mare si nu vreau sa am probleme dastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Esti sigur ca , cureaua malossi e marimea EXACTA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Da,scria pe ea baotian eco bike si a intrat chiar greu.Eu am schimbat si rolele si acu merge mai tare,inainte nu luam aceeasi viteza si daia nu patina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 stie cineva unde as putea gasi viziera neagra pt casca nitro N250 VX ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 stie cineva unde as putea gasi viziera neagra pt casca nitro N250 VX ? www.atvrom.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) stie cineva unde as putea gasi viziera neagra pt casca nitro N250 VX ? Ti-ai luat casca pana la urma? ps: nu uitati ca se extinde foarte tare "motociclismul" si pe 4tuning.ro .... se organizeaza in curand si concursuri foto cu motociclete cu premii super. avem tot felu de subiecte unde putem discuta. +lumea motoarelor pe 4 roti! VA ASTEPTAM CU DRAG! www.4tuning.ro forum Editat Ianuarie 10, 2009 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Ti-ai luat casca pana la urma? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 ps: nu uitati ca se extinde foarte tare "motociclismul" si pe 4tuning.ro .... se organizeaza in curand si concursuri foto cu motociclete cu premii super. avem tot felu de subiecte unde putem discuta. +lumea motoarelor pe 4 roti! VA ASTEPTAM CU DRAG!www.4tuning.ro forum Reclama la conserve ? Nu merci . Imi place mancarea gatita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Reclama la conserve ? Nu merci . Imi place mancarea gatita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 adytza ..eu am un speed fight 2 in garaj si tot asa urca repede pana in 90 si dupa aia patineaza cureaua , la inceput toti or zis ca ii arcu de la ambreiaj , l`am schimbat da tot patineaza , si mecanicu a zis ca poate sa fie fulia sau ceva ca o oala nu mai stiu cum se numeste tot de pe langa fulie . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) Cei de la scuter centre au zis ca s-ar putea sa fie oala de la ambreiaj ovalizata si ambreiajul sa patineze la turatii mari.O sa verific la primavara. Merci de raspuns Editat Ianuarie 13, 2009 de *adytza* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 nah in fine de oala aia ziceam si eu ..oricum sper sa rezolvi problema . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 pff..am si eu o problema...am iesit si eu cu scuteru, am mers ce-am mers ( aprox 5 km ) si vad ca mi se aprinde becu de la ulei deodata... ma duc spre casa si cand ajung vad ca curge uleiu din scuter.... Ce credeti ca ar putea sa aiba? Poze PS: Motorul mergea bine desi curgea ulei din scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 care are monitor de 22" LCD. De cand am schimbat vechiul CRT de 17" cu 22" LCD au inceput sa ma doara ochii.luminozitatea este setata pe la 10 si tot ma dor iar contrastul la 37. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 care are monitor de 22" LCD. De cand am schimbat vechiul CRT de 17" cu 22" LCD au inceput sa ma doara ochii.luminozitatea este setata pe la 10 si tot ma dor iar contrastul la 37. Depinde si ce LCD ai ... Eu d`aia am schimbat CRT-u , pt ca daca stateam o ora ... deja ma durea capu` . Eu am BENQ , cu Tco'03 , cand l-am luat nu m-am interesat asa mult de timp raspuns etc. are nush ce protectie , e super Mie mi se pare obositor ala de 22. E prea mare . Ce model ai si ce marca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) horizon 2206ws am uitat sa precizez. la CRt dupa 5 6 ore incepeau sa ma doara ochii. Nu aveam probleme. LCD am aproape de o luna. poate nu m-am obisnuit inca. cine stie.. Editat Ianuarie 14, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Stie careva la cati km avem voie sa circulam cu numar de la primarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Stie careva la cati km avem voie sa circulam cu numar de la primarie? legal, din cate stiu, mopedul trebuie sa fie condus in localitatea unde este inregistrat...dar sunt atatia care au plecat si la mare si la munte cu scuteru si nu au patit nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 daca esti din Bucuresti adica ai scuterul inrgistrat in capitala poti sa mergi inconjuru globului daca nu o iei pe autostrada..sper sa nu gresesc parca asa erau regulile am si eu o intrebare sper sa nu o ocoliti UNDE GASESC KIT FIBRA DE STICLA PTR REPARAT CARENE ? (si stati linistiti k nu am cazut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 la practiker, piese auto, in general unde are vopsele auto are si kit de toate felurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 pff..am si eu o problema...am iesit si eu cu scuteru, am mers ce-am mers ( aprox 5 km ) si vad ca mi se aprinde becu de la ulei deodata... ma duc spre casa si cand ajung vad ca curge uleiu din scuter.... Ce credeti ca ar putea sa aiba? Poze PS: Motorul mergea bine desi curgea ulei din scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Din pacate nu sunt din Bucuresti sunt dintr-o comuna din judetul Arad.Oricum mersi de informatie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 xTream de unde esti ca si eu tot din arad is :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 xTream de unde esti ca si eu tot din arad is :> Aveti ultrashi adevarati la Arad ma . Tot respectu pt UTA si SUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate