geza.benedekfi Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Ne-am dus sa gustam cum se prepara pastravii la Campul Cetatii (langa Sovata)... ...mai multe poze : aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Si cum sunt pastravii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 (editat) 02 octombrie In sfarsit dupa o pauza de mai bine de un an am revenit...ma acomodez cu noua achizitie... nu si Zsolti care mai mult zboara Zoli se reface dupa o cadere in gol cu un utilaj fara motor insanatosire grabnica ...ne mai vedem... Editat Octombrie 2, 2010 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 In sfarsit dupa o pauza de mai bine de un an am revenit...ma acomodez cu noua achizitie... În sfârÂşit... Am aÂşteptat foarte mult acest moment... Să-l "porți" sănătos... ÂŞi sper să Te urmeze Âşi prietenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Fain Domnilor! Ce bine arata Dl. ,,Picor caprioarei"! :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate