nebun_4ever Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 motorul de pe rally este la fel k cel de pe sr? unde pot gasii piese? transmisia....curea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 din cate stiam eu da,sr si rally sunt echipate cu acelasi motor...cat despre piese nu stiu unde poti gasi in buzau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay_PRAFu Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Shi yo am un rally dar nu stiam k se potriveste cu sr....pai curea shi c mai vrei u gasesti in ploiesti.SAlut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 vezi la topicu lu' kiki poate are el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate