Smiley89 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 salutare lume am si io un rs de 50 si mi sa pus pata sa-l vopsesc..sa-i fac jentile si geamu ala din fatza negru mat si ma gandeam sa vopsesc si carene da intrebarea e ce fac cu abtzibildele alea..le dau jos..le pun iar dupa aia?pun altele?de unde iau altele?se poate face ceva pe comanda la vopsit o litera chinezeasca ceva..care va pricepeti va rog frumos niste sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeeN Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Pai le dai jos pe alea si dupa vopsit pui altele. Gasesti prin oras cooperative care au cutter-plotter si care pot decupa orice din autocolant (intreba-l pe wizzie), pe care il lipesti pe carene dupa ce s-a uscat vopseaua, iar peste ele, la sfarsit, se da lacul. Problema e ca trebuie sa ai imaginea de decupat in format vectorial. Gasesti tu pe cineva care stie cu Corel Draw sau Illustrator (eu, de exemplu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 da-mi add la smileylove15 te rog frumos sa vorbim pe mess ca ne intelegm mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 numai e valabil anuntzu..am vanduto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate