ady_nicola2005 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 am o problema la scuterul meu Aprilia SR50 :cateodata nu se accelereaza bine...il accelerez la maxin si abia se tureaza motorul,dar isi revine dp 3 secunde... am crezut ca e de la filtru de aer...dar era curat... o fi de la carburator?sa fie ceva infundat? sau sa aiba variatorul o problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 asa facea si a meu cand l-am cumparat. dar mi l-a reglat frate-mio... a umblat pe la carburator pe la surubelele alea 2. variatorul 'lucreaza' doar dupa ce motorul are o viteza cat de cat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Schimbai cureaua inainte sa te bagi la carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 nu cred ca este vina variatorului,eu zic totusi sa il duci la cineva care se pricepe sa se uite prin carburator un pic,eventual sa-l curete,nu vad ce ar putea cauza asta din variator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 cureaua e buna ca m-am uitat la ea... o sa-l duc la un mecanic diseara si vad ce zice si el... multumesc pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate