mirceamrc Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Salut. De cuvand mi-am facut si eu cont pe acest forum, unul din scopuri fiind de a ma ajuta in alegerea unei motociclete. Pentru ca imi place muntele m-am gandit la o motocicleta de enduro sau de cross (vezi pozele). Daca banul nu ar fi un factor important pentru mine in alegerea unei motociclete probabil nu as mai fi postat si as fi ales fara nici o retinere KTM sau Husqvarna dar nu imi permit. in concluzie va rog a-mi recomanda o motocicleta de enduro sau cros cu urmatoarele cerinte 1. Enduro sau Cross 2. pret MAXIM 900 euro 3. h=180 g=60 (eu biggrin.gif ) 4 motorizare preferabil 125cmc astept parerile si sfaturile voastre voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 De unde esti? Ti-as da eu o Honda CR 250 de prin '94 la 750E.....full-cross pregatita de competitie....totusi parca nu ma lasa inima ca a venit toamna si vine si iarna si e numai bun pt vremea ce va urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Este simplu, depinde ce vrei sa faci cu motocicleta. Daca vrei sa te apuci de motocross, atunci ia-ti una de cross. Daca vrei enduro, orienteaza-te corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate