legionaru Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 (editat) Salut, Am si eu o mica problema: imi lipseste capacul de la filtrul de aer si risca ca imi ploua in filtru. Are cineva? Oferte? Mentionez ca filtrul meu e din metal si nu as vrea sa il schimb cu unu de plastic ca am auzit ca sunt cam naspa. Mersi Editat August 24, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Salut! Nu am Dnepr dar am vazut la cineva ca si-a pus o grila(sita) din aia rotunda de la boxele de masina. Incearca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 sita are, dar intra apa in caz de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 daca ai cutia cu filtru incorporat cauta o oala de inox cu diametrul care iti trebuie,tai-o si ai rezolvat(ii pastrezi fundu').asta are un prieten pe ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 (editat) variante sunt, pana sa imi si fac una din tabla, dar nu am toate uneltele ptr a iesi treaba ca lumea, asa ca prefer sa caut. In caz ca nu gasesc, o sa mi-l fac. Editat August 25, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 vreau si eu un capac din acela,carcasa filtrului la mine e de plastic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Stai domne la rand! Ce te bagi in fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Stai domne la rand! Ce te bagi in fata? FILTRUL ORIGINAL ESTE DE PLASTIC,CEL PE CAREIL AI TU ESTE HOME MADE,ASA CA SOLUTIA ESTE TOT ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate