george_mz Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 daca aveti un releu de incarcare (6 V),pentru un Mz 125 si va este de prisos sunt amator sa-l cumpar,eventual dau alta piesa la schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 pot sa ti fac rost de un releu de incarcare de 6 v dar nu stiu exact de la ce este,poate cred sa fie si de masina, daca te intereseaza da mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Am eu unul de Simson (cam ruginit) care nu stiu in ce stare de functionare este si mai am unul in stare buna de trabant. Amandoua sunt pe 6 V. Daca te mai intereseaza si alte piese gasesti AICI Andy 0723 622.680 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate