costinell_mc Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Salut Nu pot regla farul de la Transalp 2001, are melcii de reglaj mincati. Ce pot sa fac? Trebuie sa cumpar unul nou? Pot sa pun xenon daca nu are lupa? Mecanicul meu zice ca nu are efect fara lupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 poti sa pui da o sa ii orbesti pe toti si tu nu o sa vezi mare lucru. un bixenon cu lupa costa 90 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 AM cumparat deja bixonon H4 pt montura mea, insa ee fara lupa. Intrebarea era daca se poate monta lupa sau daca se poate achizitiona, pentru ca la Transalp nu a fost proiectat far cu lupa. Se poate adaptae e poti sa pui da o sa ii orbesti pe toti si tu nu o sa vezi mare lucru. un bixenon cu lupa costa 90 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 nu am idee daca se poate adapta. monteaza-l asa, poate ai noroc si lumineaza bine desi nu prea cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate