foxbat Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 http://picasaweb.google.com/bubexu/Transal...CPC32dyQ8vTtCQ# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Ce bulan ati avut cu vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 Ce bulan ati avut cu vremea... O da. sa stii ca asa i si sa stii ca pentru tine cu " curuletul" la anu' o sa fie orgasmic sa te dai pe acolo really sa ma anunti sa vin sa facem niste filmulete sa i ofilim pe aia din franta felicitari si sa te bucuri de ea cat cuprinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Mersi de urari si sa stii, ca daca planul decurgea cum trebuia, veneam si eu. Insa abia vineri seara am luat-o acasa si nu prea imi venea sa plec direct la drum lung cu ea. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate