Robyb Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Salutare , mi-am cumparat recent un Malaguti Centro SL , nu gasesc niciunde pe net cartea tehnica ( scuterul e second) daca ar putea cineva sa ma ajute cu o carte tehnica ... oricine are ceva carti tehnice ( pe comp) este binevenit sa l'e sharuiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Malaguti Centro ? din ce an este ? dak este inainte de 2000, ai putea sa te uiti si la malaguti F10 jetline, deoarece au aprox aceleasi motoare. incearca aici... o sa gasesti si cateva modele de malaguti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooterboy Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Pe unde gasesc si eu o carte tehnica pentru un malagutti crosser f18. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate