magarusulmarius Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 salutare, propun traseu : bucuresti - pitesti - rm valcea - sibiu - fagaras - brasov - buc pauza la sibiu pt masa plecare la ora 08 00, de la mc donalds , langa metro militari total 610 km sau alt traseu : http://www.varna-bg.com/museums/pobitikamani/st_f_uk.html iar in drum spre casa mergem si pe la K&E , la termale, unde mai este un grup de motociclisti plecarea la ora 08 00, de la capat linie tramvai de pe soseaua giurgiului, unde sunt palatele tiganesti total 600 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netejoru Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 salutare, propun traseu : bucuresti - pitesti - rm valcea - sibiu - fagaras - brasov - buc pauza la sibiu pt masa plecare la ora 08 00, de la mc donalds , langa metro militari total 610 km sau alt traseu : http://www.varna-bg.com/museums/pobitikamani/st_f_uk.html iar in drum spre casa mergem si pe la K&E , la termale, unde mai este un grup de motociclisti plecarea la ora 08 00, de la capat linie tramvai de pe soseaua giurgiului, unde sunt palatele tiganesti total 600 km salutare! m-as baga eu la primul traseu,numai ca n-ai trecut viteza,si vad ca ai motor puternic,nu stiu daca shadow-ul meu se va descurca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 8, 2010 Autor Share Postat Octombrie 8, 2010 ne vedem maine la balaceala PS. poate dam o fuga la Forest Stone am vrut sa ma duc o data, insa m-am ratacit si am lasat-o balta, asa ca duminica daca e frumos merita vazuta e cineva care vrea plimbare numai sambata la locatia asta ? plecare mai de dimineata? pe la 08 00 ? apoi baie la K & E ? 130 pe autostrada e bine ? si in rest vedem noi Mesaj completat salutare!m-as baga eu la primul traseu,numai ca n-ai trecut viteza,si vad ca ai motor puternic,nu stiu daca shadow-ul meu se va descurca 130 pe autosstrada e bine ? in rest vedem noi,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netejoru Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 130 pe autostrada e bine ? si in rest vedem noiMesaj completat 130 pe autosstrada e bine ? in rest vedem noi,,, in regula. ne intalnim la 8 la petrom militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 8, 2010 Autor Share Postat Octombrie 8, 2010 ok sa te imbraci bine Mesaj completat 0722564401 sau 0745871414 marius lasa-l si tu pe al tau, daca apare ceva, ne anuntam dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netejoru Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 ok sa te imbraci bine Mesaj completat 0722564401 sau 0745871414 marius lasa-l si tu pe al tau, daca apare ceva, ne anuntam dimineata sper sa nu ne congelam nr tel 0723554027 george nr motor b 04 shd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 8, 2010 Autor Share Postat Octombrie 8, 2010 vedem noi pe drum,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 bai ati inebunit? cheia e inchisa si drumul spre poiana e blocat de la zapada bafta pe intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) bai ati inebunit?cheia e inchisa si drumul spre poiana e blocat de la zapada bafta pe intoarcere tu vb serios ? acu' plec ma rog mai incolo ca am de adus un film fuck - esti taca dar ai dreptate http://www.jurnalul.ro/webcam/sinaia-53.html Editat Octombrie 9, 2010 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netejoru Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 bai ati inebunit?cheia e inchisa si drumul spre poiana e blocat de la zapada bafta pe intoarcere N-am mai plecat,am vazut dimineata prognozele meteo,prin zona muntoasa erau temperaturi negative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 temperaturile negative nu sunt o problema pana nu ai pe jos umiditate sau nu te prinde ninsoarea pe drum noi la -9 am alergat fara probleme sau am prins in bulgaria zapada in munti in schimb in grecia era soare si de bluza cu maneca lunga e bine de vazut prognoza inainte de plecare poate sapt viitoare sa mai fie un zvac de caldura sa ma alergam calutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate