Atilacarmen Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Va salut. Vara trecuta am avut ceva timp liber si m-am hotarat sa construiesc o trotineta cu motor. Pe masura ce o construiam, m-am gandit, ca ar fi mai interesant daca i-as pune si niste suspensii. Asa ca dintr-un morman de fiare vechi, niste electrozi, panze de Flex si IMAGINATIE, fara alte costuri suplimentare, priviti ce a iesit : http://www.youtube.com/watch?v=UfybeHLANWk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Foarte tare. Toata stima si respectul. Asa ceva e foarte util in oras, daca ai pune si cateva comenzi pe ghidon( acceleratie si frana) ar iesii o treaba de nota 10. Cauciucul de pe spate are balonul foarte mare, ceea ce e bine ( ai aderenta mai buna si nu simti gropile foarte tare). Repet...toata stima si respectul. Asta ar terbuii produs in serie. As cumpara asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 ca sa fie produs in serie ....acte tata, RAR, omologare...ehehehee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 omologare, brevetare.....stiu, e multa hartogaraie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atilacarmen Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2010 omologare, brevetare.....stiu, e multa hartogaraie. Eheee... Nu ma gandesc la omologare. Zilnic trebuie sa ma misc 5Km. Drumuri scurte dar dese... Drumurile nu sunt publice deci merge si asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate