mdm Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Evident, sunt sugestii... Evident, astept sugestii... Nu-i o ierarhizare a povestilor, dar cu siguranta au constituit motive de nopti albe... /index.php?...t=0&start=0 /index.php?...445180&st=0 http://calarepemelc.ro/ http://mongolia.ro/ /index.php?...t=0&start=0 /index.php?showtopic=278368 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 sugestiile mele sunt..toata sectiunea "imagini din calatoriile pe 2 roti". cand am timp mai dau pagini inapoi..si gasesc o multime de calatorii superbe,povestite frumos.De fapt toate sunt frumoase si te duc in atmosfera respectiva.Cred ca nici in 2 ani nu ajung cu cititul la zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Nu vad in acest top extraordinare expeditie transiberiana a corpului expeditionar al asociatie motociclistilor romani ... STOP, prostia aia nu are ce cauta aici . Sunt de acord cu topul tau, toate povestile sunt frumoase (cred, pentru ca am citit complet numai 3/6). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Adaug si eu cateva link-uri care mi-au placut : Ro-srb-mne-hr-bih-slo-it-de-a-h Putin Din Macedonia, Grecia, Turcia, Bulgaria Himalaya 2007 Back on the Beach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdm Postat Octombrie 14, 2010 Autor Share Postat Octombrie 14, 2010 Repet, desi scrie destul de clar in primul post. Nu este un top, ci-s sugestii pentru ostoirea sufletului. Evident ca se merita a fi citite toate povestile, unice, dealtfel, dar limitarea data de timp, de...ne obliga la frunzarire... Cu siguranta exista si alte povesti mai mult decat interesante, dar pe care, inca, n-am avut posibilitatea de a le citi. Cele enumerate m-au impresionat si-mi doresc sa adaug/sa adaugati si altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdm Postat Octombrie 14, 2010 Autor Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) . Editat Octombrie 14, 2010 de mdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 *mdm multumesc frumos pentru ca te-ai gandit si la "Put me on the map!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate