eldorado Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Am gasit un malaguti f 10 nou nout la pret f f bun .....ce ziceti e bun? dati si voi cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 daca ne dai un link sau niste poza cu el poate ne dam cu parerea,in general malaguti face scutere rezistente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) Am gasit un malaguti f 10 nou nout la pret f f bun .....ce ziceti e bun? dati si voi cu parerea malaguti f10 e bun are un prieten din italia si e ok el si l-a luat sh(500 euro) si rupe cu el 90 pe drum drept are carburatoru si ink ceva schimbat in rest scuteru e bun... Editat August 30, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 malaguti f10 este super. si eu tot deala am, si sunt f incantat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samy Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 F10 e un super scuter io am cu el din 2004 16 mii d km si nici o problema majora nu am avut cu el!!!..am schimbat doar consumabile! io 1 sunt super multzumit d el! asfalt uskat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Acum vreau sami iau un F15 firefox malaguti cred ca stitzi modelul... are cateva modificari incepand cu toba acum sa vedem cum facem cu banii!!! Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate