Sari la conținut

Accident Conservă-scuter

Vizitator AdrianB1
 Share

Postări Recomandate

Vizitator AdrianB1

Acum vreo oră, în timp ce veneam spre casă, lângă semaforul de pe Virtuţii - staţia de tramvai dintre Lujerului şi Dâmboviţa - s-a înfipt un scuter în conserva mea. Ploua, eu eram pe banda 1, coloana din faţa mea s-a oprit la 10 metri după semafor, eu m-am oprit (abia plecasem de la semafor) şi câteva secunde mai târziu am văzut în oglinda laterală un scuter care venea cam tare printre coloanele de maşini, a încercat un soi de frână, a început să danseze stânga-dreapta şi s-a înfipt în spatele meu. S-a cules de pe jos, a zis că nu a păţit nimic şi că e întreg (singura mea întrebare a fost dacă s-a lovit), s-a oferit să îmi plătească avaria (bara de plastic ştearsă, nimic de reparat, doar de pus un pic de vopsea la loc), i-am zis să stea calm - aşa că s-a urcat pe titireaşcă şi a plecat prin ploaie.

Echipament - şapcă şi cam atât.

Nu se punea problema că i-aş fi frânat prea brusc în faţă pentru că eram deja oprit când el era la vreo 20 m de mine şi viteza mea când am frânat era de vreo 20 km/h. Deci, din punctul meu de vedere, doar un zănatec fără experienţă şi echipament care a derapat în ploaie. În locul respectiv drumul e un pic curbat din cauza refugiului de tramvai, de-aia a derapat - dacă era drept intra lejer printre maşina mea şi cea de pe banda 2.

Să fie învăţare de minte pentru scuterişti şi atât. Rog un moderator să închidă topicul, nu cred că e nimic de comentat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri