ENDUROSTORE Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 am vazut ca nimeni nu mai baga nimic, asa ca mai inveselesc si eu putin postul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Super! Rasnov e zona mea de suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Ati avut ceva de munca pe-acolo... Ahh... vezi ca in poza de grup de la sfarsit ai prins si un OZN. Exact deasupra Coltilor Morarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 mici ajustari sa se vada si personajele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 31, 2010 Autor Share Postat Octombrie 31, 2010 mici ajustari sa se vada si personajele. merci mugure !!! mult mai bine !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate