ianachim Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 am fost prima data pe "soseaua strategica" TRANSALPINA acum 2 ani si peisajele s.au prezentat la inaltimea asteptarilor am revenit de cate ori am putut si nu am ratat niciodat sa.mi pierd timpul privind inaltimile si admirand cerul de un albastru desavarsit lipsit de poluare si praf plecare undeva pe la 7 din buc intoarcere dupa 23 temp de la 5 grade dimineata pana la 18 pranz cu mici exceptii in vaile umbrite si cu gheata unde erau 5 grade si in mijlocul zilei o ranca super populata de case urate si prost dispuse ...specific romaniei un drum in lucru murdar si plin de pericole..nisip, pamant conservari in mica lor lume pentru care nimic nu mai exista in jur.... m.am oprit la cativa cm de aripa unui dobitoc care nu se uita pe drumul principal in care intrase ce a mai ramas neasfaltat e drumul pana la jipa prin padure unde culorile toamnei erau acasa primindu.ne cu caldura in rest......... TOAMNAAAAAA SOAREEEEE CER SENINNNN undeva in jur de 18 am ...poposit..... la turn" unde ne.am ghiftuit dupa o zi .....de munca.... am luat calea ..oltului..., superba A1 si inca o data dupa cateva sute de km m.am bucurat de apa calda ps,, stie careva ce e cu spilul asta de asfaltare pe muntii roamaniei? un guvernant cu pamant,vila, prin zona sau se spala banii la mare altitudine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate