andreipac Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 ceva despre acasta motocicleta? cat de buna e in comparatie cu un yamaha sau un suzuki? mentionez si ca aceasta motocicleta a suferit ceva modificari... mai multe la numar... ca incepator ar fi bine sa ma sui pe ea... am inteles de la cineva ca, cu cat e mai modificata cu atat sunt mai expus accidentelor si problemelor ca incepator... Please, anyone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Super motocicleta la design,la performante habar nam.Tot ce stiu e ca e facuta de spanioli.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipac Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 si mie mi-a placut mult... oricum... asta care am vazut-o are si o gramada de abtipilde pe ea... si chestiii hai ca incerc sa atasez si o poza s-o vedeti are si rotzi de strada din cate ma pricep eu... e super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate