dancri Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 caut ma multe piese pentru un kawasaki gpz 500 s din '87 si nu ma pot descurca deloc. exista reprezentanta kawasaki in bucuresti si daca da, unde? mi-au mai zis unii sa intru pe louis.de si sa dau comanda ca sigur gasesc, dar eu nu stiu o boaba de germana si chiar nu stiu cum se procedeaza.ma poate ajuta careva, va rog! iata piesele pe care le caut : 1. semnalizare dreapta fata 2. scarita dreapta spate 3. baterie 12V 4. semering la pinion (imi curge ulei pe acolo) serie:NO KAE 23 43 F 12 va rog!!!!! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 caut ma multe piese pentru un kawasaki gpz 500 s din '87 si nu ma pot descurca deloc. exista reprezentanta kawasaki in bucuresti si daca da, unde? mi-au mai zis unii sa intru pe louis.de si sa dau comanda ca sigur gasesc, dar eu nu stiu o boaba de germana si chiar nu stiu cum se procedeaza.ma poate ajuta careva, va rog! iata piesele pe care le caut : 1. semnalizare dreapta fata 2. scarita dreapta spate 3. baterie 12V 4. semering la pinion (imi curge ulei pe acolo) serie:NO KAE 23 43 F 12 va rog!!!!! mersi paula aduce de la louis la intrarea in ploiesti pe DN 1 740 (sau cam asa ceva) in Barcanesti exista un magazin are si site pe www.paulas-bikershop.ro spor si succes http://www.paulas-bikershop.com/catalog/html/contact.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate