Thomas Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Buc - Slobozia - Harsova - Tulcea - Galati - Buc Drumul in general bun, cea mai buna si mai misto portiune fiind intre Harsova si Tulcea, prin padurile alea... drum pustiu, sosea cu aderenta excelenta... viraje dementiale Problema insa ultimii km pana la intrarea in Tulcea, drum foarte valurit De asemenea, portiunea dintre Tulcea si trecerea cu bacul la Galati -> valuri-valuri, gropite, etc. Nu extraordinar de mari sau de deranjante, dar trebuie sa fi tare pe viraje si cu suspensiile bune. Cateva poze: - un popas printre colinele Dobrogei - lansam "vaporul" Prin canalele Deltei - un apus (tremurat) de pe faleza din Tulcea - spre Galati, "admirand" zonele inca inundate din Lunca Dunarii - la intepatura de viespe se preseaza o bucata de metal (pe bac am invatat si eu asta) - Portul Mineralier Galati - ceata FOARTE deasa la 6.45, in Campia Dobrogei P.S. Am pus pozele mici, variantele full si inca altele le gasiti la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Beton frumoasa si ceata aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate